PlanningWiz

С този онлайн инструмент PlanningWiz можете да начертаете разпределение на постройката, за да се ориентирате в размерите на стаите и броя на необходимите панели. Безплатната версия включва всички необходими инструменти и е на Ваше разположение след регистрация. За съжаление не е налична версия на български език, затова направихме тези кратки инструкции:

1. Имате възможност за определяне дебелината на стените. Стандартно препоръчваме 17 см дебелина за външните стени и 10 см дебелина за преградните стени.

2. Можете да задавате широчина на панелите 120 см, за да остава по-малко отпадък при сглобяването. Имайте предвид, че тези размери ще са ориентировъчни, т.к. не включват металната конструкция.

Дори след като са начертани стените, размерите им все още могат да бъдат променяни с придвижване на червената точка по дължината. А с двукратно кликване, панелът се разделя на 2 части, т.е. добавяте още 1 панел.

3. Добавете врати и прозорци, като е добре дограмата да се съобрази отново с размера на панелите, т.е. широчината да е кратна на 120 см. 

4. Изберете подова настилка за всяка стая според вкуса си за материал и цвят. Налични са паркет/ламинат, фаянс и др. Може да декорирате и с килими.
За градината и външните пътеки и площадки са налични други настилки като тревна площ, бетон, мозайка.

5. В системата са налични обзавеждане, аксесоари и декорации, градинска мебел и други с различен дизайн и размери, за да добиете представа за пространството, което ще получите в постройката. Характеристиките на използвания обект може да видите, когато кликнете върху него. Размерът на всеки от тях може да бъде променян според изискванията Ви, посредством стрелките, които се появяват до маркирания обект, или в прозореца с размери.

6. Всички елементи могат да бъдат изтривани и променяни. Експериментирайте докато достигнете желания резултат. Няма ограничение в квадратурата на застроената площ.

На база на едно подобно разпределение можем да изчислим цената на необходимите панели, като ще Ви зададем въпроси относно покрива, местоположението на обекта, етапът на завършеност и др.

Описание

Информация за състава, характеристиките и качествата на EPS панелите с Магнезиеви плоскости

Галерия обекти

Снимки на сгради, построени изцяло или частично с EPS панели с Магнезиеви плоскости и метална конструкция

Монтаж

Описание и основни инструкции за технологията и монтажа на EPS панели с Магнезиеви плоскости и метална конструкция

Ценоразпис

Цени на основни дебелини панели, необходими за изграждането на жилищна постройка

Често задавани въпроси

Въпроси и отговори относно приложението, монтажа, срокове на изработка и др.

bg_BGБългарски